Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ensimmäinen borzoimme tuli elämäämme vuonna 1989.

Zivanova's kennel on perustettu 2008. Nimi oli helppo valinta, isoisäni suku on lähtöisin Venäjältä ja alkuperäinen sukunimi oli Ivanov / Ivanova.


Olen koko ikäni elänyt borzoiden kanssa, ensi kosketukseni maastokisoihin oli rattaissa 9kk ikäisenä. Harrastin alkuun vanhempieni koirien kanssa.

Ensimmäisen ihka oman borzoin sain vuonna 2004. Tämä pieni mustapoika Mikki (Anna-Su By Midnite), muutti elämäni kerta heitolla. Mikin kanssa kasvoimme yhdessä ja opimme todella paljon toisiltamme. Tiedän pienimmästäkin eleestä mitä herra haluaa tai tarkoittaa. Olen hyvin kiitollinen Susannalle, tästä upeasta pojasta!

Olen ollut aina kiinnostunut borzoiden sukutauluista, rodusta, terveystuloksista ja harrastamisesta. Yleensä tunnistan nopeammin koirat kuin heidän omistajansa. Kasvattajan peruskurssin kävin vuonna 2008.

Suomen Borzoiklubi ry:n toiminnassa on tullut oltua ja olen edelleen mukana erilaisissa hommissa. Mm. borzoiden tietojen päivittäjänä, hallituksessa, monta vuotta varatilintarkastajana sekä näyttelytoimikunnassa palkintovastaavana 2012, 2013 & 2015. Keski-Suomen Vinttikoirakerhossa aloitin sihteerin hommissa 2017.

Aktiivinen harrastaminen alkoi minulla 2005 ja samalla tiellä ollaan edelleen. Koirien kanssa kierretään niin näyttelyitä kuin maasto- ja ratakisoja. Harrastaminen tapahtuu täysin koirien ehdoilla ja heidän mieltymysten mukaan.


Kasvatamme pienimuotoisesti kotonamme. Koirat asuvat kanssamme ja meillä ei ole erillisiä kenneltiloja.

Haluamme kasvattaa kauniita juoksijoita, niin käyttöön kuin näyttöönkin sekä kainaloon. Pentueemme ovat tarkoin harkittuja ja vanhemmat terveystutkitaan aina ennen astutuksia.

Tervetuloa tutustumaan rotuun!

 

Copyright by Kennel Zivanova's
©2018 villisusi - suntuubi.com